Galeria CFR Cluj, KVSC 1907, va intra la meciul cu U Cluj! VEZI comunicatul lor


Membrii Galeriei KVSC 1907 au anuntat ca vor intra la meciul CFR Cluj - U Cluj de sambata, 19 noiembrie, cu toate ca membrii celorlalte doua galerii au anuntat ca vor boicota partida.

Sefii galeriei KVSC 1907 condamna conducerea CFR Cluj pentru "umflarea" preturilor. "Consideram ca umflarea preturilor biletelor la meciul dintre echipele CFR 1907 Cluj si U Cluj nu a fost cea mai buna alegere, multi dintre suporterii CFR-isti neavand posibilitatea materiala de a-si permite achizitionarea acestora la preturi de Champions League. Pe de alta parte producatorul stabileste pretul unui produs si nicidecum cumparatorul. Rugam pe aceasta cale toti cei care acum se simt lezati in dreptul lor de a viziona meciul mai sus amintit, ca pe viitor sa isi procure abonamente, evitand astfel aceste situatii neplacute", sustine conducerea Galeriei KVSC 1907.

Cu toate acestea, majoritatea suporterilor vor fi in peluza la meciul de sambata. "Marea majoritate a membrilor KVSC au decis sa isi sustina echipa de suflet din peluza, renuntand la orice forma de protest, considerand ca este un meci capital din toate punctele de vedere. Aceasta decizie a fost supusa unui vot deschis. Dar suntem alaturi de acei colegi de peluza care au luat hotararea de a nu intra la meci si care, din cauza pretului biletelor au ales calea protestului pasnic. Toti acei membri KVSC care vor sa se alature protestului, sunt liberi sa o faca, neexistand nici o interdictie sau o viitoare repercursiune asupra lor din partea conducerii galeriei KVSC", se mai arata in documentul citat.

Suporterii din galeria KVSC ii "roaga" pe cei din AISCP si grupul SECTOR 24 sa revina asupra deciziei de a boicota meciul "deoarece consideram ca orice forma de protest se putea si se poate derula si in incinta stadionului Dr.Constantin Radulescu. VA RUGAM SA FITI ALATURI DE ECHIPA, NU DE NOI, DE CONDUCERE SAU SPONSORI !!!!".

Suporterii din cadrul Asociatiei Independente a Suporterilor "CFR 1907 Cluj" de Pretutindeni (AISCP) au redactat zilele trecute un memoriu prin care protesteaza fata de pretul astronomic al biletelor la derby -ul cu U Cluj, din 19 noiembrie.

Fanii din Asociatia Independenta a Suporterilor "CFR 1907 Cluj" de Pretutindeni sustin ca preturi la derby sunt "prohibitive" si cer stabilirea unor tarife rezonabile. Vezi AICI comunicatul.

 

Comentarii Facebook