Suporterii CFR Cluj s-au infratit cu cei de la U Cluj: "Nu ne confiscati stadionul!" Vezi comunicatul


Suporterii CFR Cluj au redactat un memoriu prin care protesteaza fata de pretul astronomic al biletelor la derby -ul cu U Cluj, din 19 noiembrie.

Fanii din Asociatia Independenta a Suporterilor "CFR 1907 Cluj" de Pretutindeni sustin ca preturi la derby sunt "prohibitive" si cer stabilirea unor tarife rezonabile.

"A.I.S.C.P., in spiritul 'fair-play-ului', protesteaza fata de decizia conducerii de a stabili preturi prohibitive la biletele pentru partida CFR 1907 Cluj - U Cluj.
 
A.I.S.C.P., in semn de solidaritate cu persoanele care nu au abonament sau nu isi pot permite sa achizitioneze un tichet la respectiva partida, fie ei ceferisti, simpatizanti sau chiar suporteri ai adversarilor, a hotarat, prin membrii ei, ca nu va intra pe stadion si isi va sustine echipa favorita din afara stadionului.

A.I.S.C.P. considera acest tip de protest ca fiind unul de bun simt fata de proprii suporteri in primul rand, dar si fata de cei ai adversarilor, si nu in ultimul rand, fata de toti iubitorii fotbalului din Cluj si nu numai, amintind conducerii CFR 1907 Cluj ca fotbalul este un fenomen social, acesta existand in primul rand pentru suporteri!
 
Nu ne confiscati stadionul!", se arata in memoriul suporterilor.

 

Vezi AICI pretul biletelor!

 

Comentarii Facebook