Mircea Sandu, luare de mita, iar Dragomir acuzat de complicitate, de procurorii DNA

 

Presedintele FRF, Mircea Sandu, este acuzat ca a luat mita direct de la patronul Gloriei Bistrita, Jean Padureanu. Dumitru Dragomir, seful de la Liga, este acuzat de anchetatori de complicitate.

Mitica Dragomir i-ar fi virat 400.000 de euro din drepturile de TV ale clubului Gloria Bistrita, in contul sotiei lui Mircea Sandu, Elisabeta, scrie Evz.ro.

Dragomir si Sandu ar fi spus ca sotia presedintelui FRF ar fi imprumutat clubul din Bistrita cu aceiasi bani, fiind intocmit un act notarial, dar fara a fi facuta si o tranzactie bancara efectiva.

 

Procurorii banuiesc ca sotia lui Mircea Sandu nu a dat niciodata acesti bani imprumut clubului din Bistrita si ca tranzactia ar fi una fictiva, pentru a masca mita care ii era adresata presedintelui FRF.

Mitica Dragomir a fost audiat astazi de procurorii DNA, dar la iesire a fost extrem de grabit. Intrebat ce le-a spus anchetatorilor, acesta a replicat: "E treaba mea. De ce sa fiu suparat? Sanatate va doresc!".

Seful Ligii Profesioniste de Fotbal a fost audiat in dosarul excluderii Universitatii Craiova din Liga 1. In aceeasi cauza au fost pusi sub invinuire Mircea Sandu si alti opt membri ai Comitetului Executiv, acuzati de abuz in serviciu si de sustragere de bunuri de sub sechestru.

Comentarii Facebook