Galeria CFR Cluj a stat să curețe peluza de la Cluj Arena și arată cu degetul spre cei de la U Cluj și presă - FOTO


Știri de Cluj a prezentat o situație de la meciul U Cluj - CFR Cluj, unde ultrașii ”feroviari” au aruncat cu scaune în teren, într-un mod necivilizat și chiar periculos. Suporterii CFR Cluj au respins acuzațiile.

Surse din cadrul Cluj Arena spun ca au fost rupte peste 20 de scaune in peluza CFR Cluj. Imaginile cu scaunele rupte si aruncate au fost prezentate public.

IMG_8076.jpeg

Ipocrizia presei locale care constant încearca sa ne denigreze imaginea si sa ne submineze orice actiune pozitiva pe care o facem trebuie sa înceteze.

Luni a avut loc un derby în adevăratul sens al cuvantului, stadionul a fost un adevărat vulcan care prin show-ul nostru pirotehnic a erupt si a prins culoare. Presa locală ne jignește (...), dar nimeni nu pomeneste de ce s-a intamplat la finalul meciului, sau chiar de comportamentul pe care galeria universitară l-a avut sezonul trecut pe stadionul din Gruia.

Azi va prezentăm modul in care noi am părăsit sectorul destinat nouă de pe Cluj Arena si in contrapartidă va vom lasa si pozele de sezonul trecut de dupa prezenta universitarilor pe stadionul nostru.

Cine a avut comportamentul suburban va lăsăm pe voi sa decideti, si ii rugăm si pe cei de la STIRI de CLUJ  sa facă o comparatie între comportamentele celor două galerii”, au transmis cei de la Peluza Vișinie.

collage.jpg

Galeria CFR Cluj a prezentat imagini cu toalete devastate și susține că ar fi de la meciul de anul trecut cu U Cluj, de pe stadionul din Gruia.

collage1.jpg

Comentarii Facebook