Boc spune că în teren nu s-a văzut diferența între o fostă campioană și o nou-promovată la derbiul Clujului: „A fost spectacol total”


Luni, pe Cluj Arena, CFR Cluj a învins rivala din oraș, „U” Cluj, cu scorul de 4-3 (1-2). 

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a fost și el prezent la derbiul Clujului. Deși nu a învins echipa sa favorită, Boc este cunoscut ca fiind susținător al Universității Cluj, edilul s-a declarat încântat de ceea ce a văzut. În pofida orgoliilor, Emil Boc spune că este loc pentru toată lumea în acest oraș.

„Pot să spun că am văzut cel mai frumos meci de când există Cluj Arena. Mă hazardez să spun că a fost cel mai frumos meci dintre U și CFR din întreaga istorie a confruntărilor. Vreau să felicit ambele echipe pentru spectacolul extraordinar pe care l-au oferit clujenilor și românilor. Felicitări învingătorilor! Bravo băieților de la U care au dat tot ce au putut!

Nu e ușor să stai față în față cu o fostă campioană. În teren nu s-a văzut diferența. Câteodată o mică nuanță face diferența, cum a fost acel gol din prelungirile primei reprize. A fost un Derby care a făcut cinste Clujului. A fost spectacol total pe teren și în tribune. Felicitări ambelor galerii pentru modul în care și-au susținut echipele! Așa trebuie să fie Clujul!

Am demonstrat că putem fi ca la Milano, Manchester sau Roma. De asta e fotbalul, unii câștigă, alții pierd, așa e și în viața. Dincolo de rezultat, Clujul a câștigat în primul rând. Este loc pentru toată lumea în acest oraș, trebuie să ne respectăm reciproc, să ne respectăm opțiunile, valorile, credințele.

Diversitatea este cea mai mare bogăție pe care o putem avea. Clujul e puternic azi pentru că a făcut din diversitate un avantaj. E momentul să ne bucurăm împreună de tot ce avem", a declarat primarul la un post de radio local.

Foto: fanatik.ro

Comentarii Facebook