Fundasul CFR Cluj Vasile Maftei: Negocierea cu Muresan a fost cea mai scurta din viata mea! In 5 minute m-a convins sa vin la CFR Cluj!

 

Fundasul CFR Cluj, trasferat la sfarsitul anului trecut la CFR Cluj de la Unirea Urziceni, a declarat aseara la emisiunea Ora de Sport, difuzata pe TVR Cluj, ca negocierea cu Iuliu Muresan a fost cea mai scurta din viata lui.

 

"A fost cea mai scurtă negociere din viata mea, în cinci minute domnul Muresan m-a convins, pentru că aici la Cluj se doreste si se face performantă an de an, asta este cel mai important si sunt fericit că am ales CFR”, a subliniat fundasul de natională, Vasile Maftei.

 

 

Obiectivul alb-visiniilor rămâne titlul, chiar ii despart 12 puncte de liderul  Ligii I, Otelul Galati. Pentru a-l putea atinge,  conducerea clubului a fixat ca prim termen, 15 puncte în primele cinci partide, prima fiind chiar duminică, în deplasare la Brănesti. ”Va fi un meci dificil, pe un teren greu, ori se stie că astfel de suprafete de joc nivelează valorile. Trebuie să intrăm foarte concentrati si să luam cele trei puncte puse în joc”, a spus Ionut Rada, aseara in aceeasi emisiune, moderata de Dan Olteanu.

 

Mai multe informatii pe www.paginadesport.info

 

Comentarii Facebook