Iuliu Muresan la Ora de Sport: "Alin Minteuan este croit pentru a fi antrenor!(...) Cu Boloni nu am negociat niciodata!"

 

Presedintele CFR Cluj crede ca decizia luata de a-l pune pe Alin Minteaun antrenorul jucatorilor din Gruia este una corecta:  "are har si faptul că s-a format ca jucător în clubul nostru îi conferă un mare avantaj", a spus Iuliu Muresan in emisiunea de aseara Ora de Sport difuzata la TVR Cluj.

 

Dealtfel Muresan a subliniat că presa a speculat prea mult pe tema numirii noului antrenor, oferind exemplul Boloni, cu care CFR Cluj nu a negociat, desi multi îi anuntau sosirea iminentă în Gruia.

 

Minteuan, cel mai tânăr antrenor din Liga I, este si el convins ca va face treaba buna: "pentru mine este o provocare această numire si simt că a sosit timpul meu".Tanarul antrenor este multumit de ceea ce se intampla la echipa.

 

Alin Minteuan:"sunt foarte multumit de jucătorii pe care îi am la dispozitie, mă bucur de faptul că Nicoară s-a integrat foarte bine, Maftei are multă experientă la nivel înalt, iar Kapetanos, care este un golgheter înăscut si a intrat bine în atmosfera echipei".

 

Detalii si interventii ale invitatilor puteti urmări pe postările ce vor urma pe blogul emisiunii:  http://www.paginadesport.info

Comentarii Facebook