FOTO - Plasa unei porți de pe Cluj Arena s-a rupt în timpul unui meci de Liga 1. Un jucător a rezolvat problema


Clujul a surprins și de data aceasta la meciul dintre U Cluj și UTA, dar de data aceasta într-un mod negativ. Plasa de la una dintre porțile de pe stadionul din Cluj-Napoca s-a rupt în timpul meciului și a fost nevoie de mai bine de cinci minute pentru a rezolva problema.

În minutul 65 al meciului dintre U Cluj și UTA, din etapa 20, care a avut loc duminică, 11 decembrie, plasa unei porți s-a rupt, după ce portarul de la UTA, Adrian Bălan, a pus mâna pe aceasta. Pentru a putea continua partida, meciul s-a oprit pentru aproximativ 5 minute, timp în care un responsabil din partea gazdelor a venit la fața locului pentru a rezolva problema, dar plasa a rămas desprinsă.

Într-un final, a intervenit unul dintre jucători, Romario Pires, fostul căpitan al „studenților”, care a luat un scaun, s-a urcat pe el și a prins inelele de plasă desprinsă înapoi pe bara porții. 

poarta meci 1.jpg

Romario Pires ar trebui plătit pentru ajutorul pe care l-a dat celor care ar fi trebuit să rezolve problema. Ca în România, 5 se uită, unul face ceva. Cel care a făcut ceva a plecat, ceilalți 5 mai încearcă și ei să peticească una, alta”, a spus comentatorul DigiSport pe transmisiunea live a partidei. Meciul a fost reluat după 5 minute, în minutul 70.

Sursa foto: captura video Digi Sport


Comentarii Facebook