Fostul patron de la CFR Cluj a renunțat la cetățenia română. Paszkany poate fi audiat într-un proces de corupție


Arpad Paszkany, fost patron la CFR Cluj, a renunțat la cetățenia română și și-a schimbat domiciliul. Omul de afaceri ar putea fi audiat într-un dosar de corupție, potrivit evz.ro.

În prezent, Paszkany (49 de ani) a înregistrat două adrese, la Budapesta, în Ungaria, și în Malta. Aceste informații au fost dezvăluite la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Cumnatul lui Arpad Paszkany, Karoly Szekernyes, este martor în procesul de corupție în care este judecat un fost ministru al Finanțelor, Sebastian Vlădescu.

Szekernyes a explicat că Paszkany a renunțat la cetățenia română, confirmând susținerile avocaților acestuia. Instanța îl va cita pe Arpad Paszkany, audierea fiind solicitată atât de avocații din dosar, cât și de procurorul DNA.

Vorbesc des cu Arpad Paszkany. El m-a întrebat și eu i-am spus ca voi fi la audiere la acest proces. Știe că sunt martor. Eu l-am întrebat dacă și el va vorbi aici dar el a spus ca nu a primit nicio invitație la acest proces. El are locuința în Malta și Budapesta. Știu că spunea și vorbeam că el nu mai vrea cetățenia română. Acum e la Budapesta. Pot să vă dau adresa dacă e nevoie”, a explicat Karoly Szekerneyes în instanță.

13 trofee pentru CFR Cluj în era Paszkany

În acest moment, Arpad Paszkany are o avere care este estimată la 25-30 de milioane de euro.

Sub conducerea lui Paszkany, CFR Cluj a promovat în Liga 1, apoi a câștigat trei titluri, precum și Cupa României. Echipa a jucat în premieră în grupele Ligii Campionilor. Omul de afaceri a renunțat la CFR Cluj în 2017.


Comentarii Facebook