CFR Cluj dă 63.000 € lunar de pomană! Mutările lui Dan Petrescu au adus o gaură în bugetul campioanei


Campioana CFR Cluj plătește foarte bine 5 jucători pe care nu îi poate folosi, fiindcă ei nu sunt pe lista cu lotul pentru campionat.

Transferurile pe care le-a operat CFR după revenirea lui Petrescu au scos în afara lotului câțiva fotbaliști care nu au acceptat să semneze rezilierea contractelor. Salariile lor rămân de plătit.

Cel mai scump e Tahiri, care încasează 18.000 de euro lunar doar ca să se antreneze. Mijlocaș central, el a fost titular în prima ligă olandeză în sezonul trecut, a jucat în 33 de meciuri pentru Waalwijk. La CFR a fost folosit la început, în mandatul lui Șumudică, apoi a dispărut din lista cu lotul pentru prima divizie.

El câștigă 18.000 de euro lunar. Guessouma Fofana primește 15.000 de euro tot ca să se antreneze. Mijlocaș defensiv, francezul adus de la Guingamp nu poate nici el să fie folosit în campionat, nu se află în listă.

Jonathan Rodriguez, Butean, Hoban sunt și ei plătiți fără să joace. Rodriguez e într-o situație rară, el se află pe lista pentru meciurile din Conference League, dar în Liga 1 nu poate să apară.

CFR Cluj dă 63.000 € lunar de pomană! Mutările lui Dan Petrescu au adus o gaură în bugetul campioanei

Hoban a fost un jucător favorit al lui Petrescu, acum nu mai e. Pe Butean, Dan l-a descris ca „un nou Dan Petrescu" atunci când vișiniii au reușit să îl aducă de la Astra.

Arlauskis a renunțat

Cu toții sunt plătiți degeaba cu salarii foarte mari, față de nivelul obișnuit din campionatul românesc. La Botoșani, a doua clasată după CFR, salariul cel mai mare e de 5.000 de euro, atât câștigă Ongenda.

CFR a scăzut totuși costurile când s-a despărțit de Arlauskis. Portarul lituanian a semnat rezilierea și a renunțat astfel la un contract care îi aducea 5.000 de euro lunar până în decembrie. Din ianuarie, „Arla" ar fi fost plătit mai bine într-un acord valabil până în 2024. 


Comentarii Facebook