Vineri 1 Iulie

Denis Alibec a mers „glonț” la Dan Petrescu după meciul cu Gaz Metan: „Era frustrat. Sper să înțeleagă mentalitatea noastră”


Denis Alibec nu a fost mulțumit de momentul în care Dan Petrescu l-a introdus pe teren în meciul dintre CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș, scor 2-1.

Recuperat recent după o accidentare musculară suferită în meciul dintre Islanda și România de la începutul lunii septembrie, Alibec a fost aruncat în joc contra celor de la Gaz Metan în minutul 70, la scorul de 2-1, care s-a înregistrat și la final pe tabelă.

Dan Petrescu: „Denis Alibec a venit la mine după meci”

Incapabil să majoreze avantajul echipei sale, Alibec a afișat o figură nervoasă după fluierul final.

În cadrul conferinței de presă, antrenorul Dan Petrescu a dezvăluit ce dialog a purtat cu atacantul său.

Alibec a venit la mine după meci și mi-a zis că preferă să intre la pauză decât așa. A zis că n-a intrat bine. I-am zis: «Denis, ai 3 antrenamente, ai jucat deja 30 de minute. Eu te protejez, nu pot să te bag să te rup». Nici Billel nu a jucat de mult, s-a văzut. 

Oricum, Denis a avut câteva acțiuni, dar a suferit fizic. Era frustrat, dar i-am zis că e mai importantă echipa și victoria decât cum s-a simțit el. Sper să înțeleagă că mentalitatea este să câștige echipa. 

Ca atitudine, nu a intrat rău, a avut niște acțiuni foarte bune. Nu era supărat, a zis că nu îi ieșea jocul, se simțea puțin greoi”, a spus „Bursucul”.

Dan Petrescu: „Alibec juca de la început dacă era sănătos”

Împrumutat de la Kayserispor, Denis Alibec a adunat 11 meciuri la CFR Cluj, în care a marcat de două ori și a oferit o pasă decisivă. Înainte de conferința de presă, la flash-interviu, Dan Petrescu susținuse că ar fi început cu Alibec din primul minut, dacă acesta ar fi fost în totalitate apt de joc:

Pe Sigurjonsson, Susic, Debeljuh, Omrani și Alibec vreau să îi văd la antrenamente. Alibec juca de la început dacă era sănătos. Îi aștept să se antreneze și dacă o vor face bine, vor juca sigur”.


Comentarii Facebook