Emil Boc ar fi negociat în secret cu Laurențiu Reghecampf! Ce lovitură vrea să dea U Cluj


Emil Boc, omul care pune antrenorii la U Cluj, a negociat în secret cu Laurențiu Reghecampf, pe care vrea să îl pună antrenor la Universitatea.

Se pare că negocierile cu Marius Șumudică au picat, iar Emil Boc și-ar fi mutat ținta pe Laurențiu Reghecampf. Tehnicianul este liber de contract după despărțirea de saudiții de la Al Tai.

Staff-ul tehnic de la Universitatea Cluj are șanse mari să se schimbe în vara anului 2024, după ce mai multe rapoarte au indicat faptul că Ioan Ovidiu Sabău ar putea fi îndepărtat de conducerea clubului. De altfel, inclusiv antrenorul s-a arătat deschis să plece de pe banca tehnică a „șepcilor roșii”, în cazul în care superiorii săi vor găsi variante mai bune pe piață:

Dacă se găsesc soluții mai bune și au alte variante mai bune, sunt dispus să plec și chiar să vin cu bani de acasă să ajut echipa. Aici nu punem sub semnul întrebării «pleacă Sabău sau nu pleacă». Nu o să mai accept și nu o să mă mai mulțumesc să mă lupt la retrogradare. Mai bine nu mai fac această meserie. Este clar că la anul lucrurile trebuie să arate altfel”, a comentat Ioan Ovidiu Sabău, la finalul lunii aprilie.

Florin Prunea a spus recent că Emil Boc este cel care pune antrenorii la U Cluj

Eu nu am vorbit cu Șumudică”, a spus Emil Boc, într-un dialog pe care l-a avut cu Florin Prunea, fost mare portar al echipei naționale și actual analist TV.

Potrivit Iamsport.ro, Reghecampf a fost contactat deja de oficialii grupării ardelene pentru a i se propune un proiect. Momentan, discuțiile dintre cele două părți nu au ajuns la un numitor comun, însă Reghecampf ar putea fi tentat de o revenire în fotbalul românesc. În Superliga, „Reghe” a antrenat-o ultima oară pe Universitatea Craiova, în intervalul iulie – septembrie 2023.

Emil Boc este un mare susținător al U Cluj. Edilul are abonament VIP, plătit din buzunar, iar anul acesta a alocat echipei din banii Primăriei un buget record, de 2 milioane de euro.

Comentarii Facebook