Florian Walter și telenovela cumpărării U Cluj. Nemții: Nu mai vrea să vândă și vrea să omoare echipa

 

Cumpărarea U Cluj de către nemții de la DK Sportler se transformă într-o telenovelă. Surse din anturajul lor au declarat că răspunsul final la oferta lor va fi dat după ora 16.00.

 

Așteptăm răspuns la oferta pe care i-am făcut-o lui Florian Walter. Am oferit 400.000 de euro pe acțiuni și să plătim 3 milioane de euro datorii. Credem că Florian Walter bate în retragere. Nu mai înțelege nimeni nimic”, a declarat unul dintre cei care a participat și marți la negocierile de la București.

 

Legat de informația publicată de Ziua de Cluj, conform căreia Sportfive ar fi anunțat că nu există niciun contract cu  DK Sportler, sursa noastră a declarat: ”Ei au discutat cu Adrian Thiess, CEO la Thiess Holding, care este numai partener cu Sportfive, dar acesta nu este în conducerea Sportfive. Sunt numai intoxicări. Am discutat cu Volker Diergardt și el susține că sunt intoxicări din partea lui Florian Walter”, a mai precizat sursa noastră.

 

Potrivit acelorași informații, investiorii nemți cred că Florian Walter nu mai vrea să vândă echipa. ”Ne-a spus că el a investit 17 milioane de euro și că a pierdut mulți bani. Noi credem că el vrea să nu mai vândă pentru a se răzbuna pe Emil Boc, care i-ar fi promis că dacă vine la Cluj va primi diverse contracte de la Primăria Cluj-Napoca. Aceste contracte nu le-a mai primit și acum e decis să se răzbune. Poate că vrea să distrugă echipa și să nu o mai vândă”, a mai spus persoana citată de Știri de Cluj.

 

Florian Walter trebuia să le dea răspuns nemților la ora 12.00, dar a amânat din nou verdictul. ”Să aștepăm câteva ore. Așa ni s-a spus”, a mai precizat sursa noastră.

 

Nemții au negociat 4 ore cumpărarea U Cluj. Walter vrea să ”jefuiască” echipa înainte să o vândă?

Comentarii Facebook