Bute departe de revanşa cu Froch. Lupta din martie poate fi amânată

 

Lucian Bute şi staff-ul clubului InterBox nu exclud varianta amânării meciului de revanşă cu britanicul Carl Froch.

Stephan Larouche, antrenorul lui Bute, a declarat că este posibil ca pugilistul român să mai aibă nevoie de un meci de pregătire înaintea revanşei cu Froch, anunţată iniţial pentru luna martie a anului 2013.

Lucian Bute va disputa, în acest caz, în martie sau aprilie, încă un meci de pregătire, înaintea marelui meci cu Carl Froch.

"Încă nu am terminat analiza meciului cu Denis Grachev, dar dacă Lucian Bute are nevoie de încă un meci de pregatire înaintea revanşei cu Carl Froch, atunci e clar că trebuie să organizăm unul. Nu o facem pentru noi, ci pentru el", a declarat Stephan Larouche, conform Realitatea.net.

Reacţia lui antrenorului, se pare că vine după ce mai mulţi specialişti din box au declarat că Bute este departe de nivelul unui meci pentru titlul mondial, lucru care s-a văzut şi în lupta cu Grachev.

"Depinde cu ce comparăm. Cu Bute când era campion mondial sau cu Bute după ce a pierdut cu Froch? Dacă ne uităm peste ultimul meci, nu cred că e chiar atât de rău", a spus Larouche referitor la criticile aduse lui Bute.

Comentarii Facebook