Florian Walter se întâlnește la București cu investitorii nemți: ”Și-au luat deja biletele de avion!”

 

Investitorii germani de la firma DK Sportler, interesați să cumpere echipa U Cluj, și-au luat bilete de avion cu destinația București. Marți, 6 noiembrie, ei se vor întâlni cu Florian Walter pentru a trata cumpărarea echipei.

 

Nemții i-au trimis joi seara un email lui Florian Walter, prin care îl anunțau care este prețul oferit pe echipă și că pot veni numai marți sau miercuri la București pentru a încheia afacerea. Florian Walter a răspuns mesajului și a fost stabilită o întâlnire finală pentru a încheia tranzacția, marți, 6 noiembrie.

 

Lucrurile sunt clare din punctul de vedere al investitorilor germani. Ei vor să facă treabă și au un plan de afaceri pe 5 ani. Nu știm ce vrea să facă domnul Florian Walter. Au intrat în scenă italienii care vor să facă la Cluj o școală africană de fotbal și a mai apărut un grup de investitori, despre care nu știu nimic”, a precizat o sursă din apropierea investitorilor germani. 

 

Întâlnirea din 6 noiembrie va avea loc la ora 17.00, iar nemții de la DK Sportler speră ca atunci să fie semnate și actele de vânzare a echipei. ”Totul depinde de suma pe care o va primi domnul Walter de la ceilalți investitori aflați în luptă. Poate că acum vrea să facă mai mulți bani din acțiunile pe care le deține și va da cu piciorul afacerii pe filieră nemțească. Eu zic să s-ar face o eroare pentru că noi venim cu o mare experiență și cu un management profesionist”, a mai spus sursa citată.

 

Walter aruncă în AER negocierile cu nemții? Ioan Mărginean vrea să aducă italieni la Cluj care să facă o școală africană de fotbal

 

Primarul Emil Boc a menționat joi, 1 noiembrie, în cadrul unui interviu că în luptă pentru acțiunile U Cluj sunt trei investitori și că vânzarea echipei va fi perfectată. Acest lucru întărește informația că pe lângă nemți și italieni, pentru U Cluj licitează încă un investitor.

 

Vasile Miriuță, despre vânzarea U Cluj: Tranzacția nu a eșuat. Managementul la U Cluj va fi nemțesc

Comentarii Facebook