Floreștiul iese la mișcare: Moving Florești are loc în 14 - 15 mai


Floreștiul cheamă pe toată lumea la mișcare în aer liber, în zilele de 14 - 15 mai. 

Sportul este o activitate importantă pentru persoanele de toate vârstele! Este bine cunoscut faptul că, pe lângă beneficiile fizice, și cele psihice reprezintă un mare plus al desfășurării activităților fizice, de orice tip. 

Evenimentul oferă posibilitatea de a alege un sport potrivit pentru tine și pentru copilul tău, pentru a-l practica cu plăcere, pentru a vă îmbunătăți starea de sănătate și, de ce nu, pentru a vă petrece timp de calitate, împreună, în aer liber.

Mai mult, pentru că locuim în Florești, facem sport în Florești! 

Florești este localitatea unde locuim, dar și locul unde putem să desfășurăm activități sportive, de la mic, la mare. Poți opta pentru sporturi de echipă sau sporturi individuale.

Avem baze sportive de top ce oferă posibilitatea de a face mișcare, de la nivel recreativ, până la sport de performanță, alături de antrenori și instructori cu un înalt nivel de pregatire, în diverse arii ale sportului”, anunță Primăria Florești.

Primăria Florești îi invită pe toți locuitorii comunei și nu numai la un eveniment care își propune să facă cunoscut comunității, posibilitatea de a face sport în bazele sportive din localitate, alături de cluburi și asociații sportive cu sediul în Florești!

Vezi AICI programul evenimentelor.

Comentarii Facebook