Fabbiani, fosta glorie a CFR Cluj revine: ”Paszkany m-a bănuit că m-am dat la iubita lui”


Fostul jucător al lui CFR Cluj, Cristian Fabbiani (38 de ani), a fost intervievat de GSP și a spus cum a devenit gelos pe el Arpad Paszkany, omul cu banii de la echipa de atunci.  

Argentinianul a fost legitimat de CFR Cluj în 2007, dar a jucat numai un sezon, după care a fost împrumutat până în 2010. El e acum antrenor în liga a treia din Argentina, la Atletico Fenix. 

Acesta a spus că a fost ”executat” de Paszkany, care a devenit gelos. 

Faptul că am stat doar un sezon a fost din cauza managementului prost al lui Paszkany și Andone. Mi-am dat viața în fiecare meci. Nici în ziua de azi nu înțeleg de ce a trebuit să plec. 

Agentul meu mi-a spus că Paszkany nu mă mai vrea din cauză că aș fi umblat cu iubita lui. Total neadevărat, povestea asta m-a durut foarte mult. Nu am vrut să plec, era visul meu să pot juca în Champions League. Fiecare fotbalist visează la asta de când se apucă de jucat”, a relatat fostul atacant. 

Acesta trebuia să joace în sezonul 2007-2008, decis în ultima etapă pe terenul U Cluj, dar Iuliu Mureșan, președintele CFR Cluj, l-a lăsat afară din lot.

N-a fost decizia lui Andone să nu fiu în teren în cel mai important meci din istoria CFR-ului. Uite, Iuliu Mureșan e o altă persoană care m-a dezamăgit mult. Înaintea acelei partide se scria că Gigi Becali e interesat să mă transfere la Steaua. Pentru conducerea clubului meu, CFR Cluj, asta însemna că sunt suspiciuni că eu aș putea vinde meciul. Cum să faci asta când cel mai frumos lucru care ți se poate întâmpla ca fotbalist e să câștigi titlul cu echipa ta? 

Cum își poate imagina cineva că stai departe de familie un an, muncești în fiecare zi, ca apoi să te vinzi pentru bani? M-a durut mult că Mureșan n-a avut încredere în mine”, a mai spus argentinianul.

Acesta a fost întrebat și de celebra declarație pentru Gazzetta dello Sport: „Femeile din România erau foarte frumoase, bărbații foarte urâți. Am învățat doar câteva cuvinte în română: la mine acasă sau la tine?”.

Nu am spus niciodată ce scria Gazzetta. E clar că româncele sunt frumoase. Și, slavă Domnului, am avut multe prietene în România și s-au purtat bine cu mine întotdeauna. Sunt recunoscător. Știu că mă voi întoarce la CFR Cluj pentru a fi antrenor, cu marele meu prieten Culio, care acum îmi este aproape și ne putem petrece timpul împreună, alături de familiile noastre”.

Comentarii Facebook