Dan Petrescu, nemulțumit după victoria cu Farul: „Suntem disperați. Am fi sărbătorit titlul astăzi”


Tehnicianul campioanei a criticat din nou regulamentul din Liga 1, la finalul partidei cu Farul, câștigată cu 1-0. Antrenorul CFR Cluj s-a declarat încă o dată nemulțumit de faptul că punctele s-au înjumătățit la finalului sezonului regulat și că în acest moment avantajul față de FCSB nu-i asigură matematic titlul de campioană.

În momentul de față, CFR ar avea 89 de puncte și ar fi sărbătorit titlul astăzi. Dar din cauza acestui regulament, nu avem ce să sărbătorim. Suntem disperați și stresați pentru că regulamentul este cel care este. Ce să le zic jucătorilor? În 37 de meciuri au făcut 89 de puncte”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă, citat de gsp.ro.

Dacă ne prezentăm și la meciul cu Argeș cum ne-am prezentat în prima repriză cu Farul, va fi greu. E vina mea în totalitate pentru prima repriză ... Am pregătit meciul cu 3 fundași centrali, apoi m-am răzgândit. Le-am și zis la pauză că am greșit. Am avut noroc că am câștigat, altfel eram vinovat! Am greșit că nu am început cu echipa din repriza a doua.

Farul a fost mult mai bună în prima repriză, jocul lor a fost mai bun, au avut 3 ocazii mari. La pauză am făcut schimbări de sistem și de jucători, iar ei n-au mai avut ocazii. Noi, la una dintre puținele ocazii, am marcat un gol foarte important. Mă bucură doar victoria în această seară. În primul rând, cei care au intrat pe teren au făcut diferența, toți. În al doilea rând, fanii au un mare merit astăzi. Aș vrea să le mulțumesc și să vină și la meciul cu Craiova. Ne-au împins de la spate, fără ei nu câștigam”, a mai adăugat Petrescu. 

Clasament play-off Liga 1

  • 1. CFR Cluj - 51p
  • 2. FCSB - 46p*
  • 3. Universitatea Craiova 45p
  • 4. FC Voluntari - 30p
  • 5. Farul - 28p
  • 6. FC Argeș - 27p*
  • * - un meci mai puțin

Comentarii Facebook