Floreștiul a ieșit campion la WomenRally, clasa mașini electrice - FOTO


Un echipaj din comuna Florești a ieșit campion la WomenRally la clasa mașini electrice, pentru al doilea an consecutiv.

Startul a fost dat de președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, iar la volanul mașinii care a câștigat competiția s-a aflat un echipaj din Cluj.

Podiumul clasei 4 (mașini electrice) este format din:

Locul 1 -  Rocsana Contraș / copilot Dalma Pivariu, Dacia Spring (Foto)

Locul 2 - Cornelia Pleșoianu, Dacia Spring

Locul 3 -  Felicia Floarea, Dacia Spring  

Ne-am bucurat că ne-a dat startul d-nul președinte, în contextul în care lucrez într-o instituție subordonată dânsului. 

Și, având în vedere activitatea mea zilnică în ceea ce privește ariile protejate, nici nu se putea altfel promova sportul acesta de către mine decât la bordul unei mașini electrice”, a declarat Rocsana Contraș.

Aceasta a testat noua Dacia Spring pe traseul de la Cluj. 

Am avut ocazia, la etapa aceasta de acasă, să testez noua Dacia Spring - oferită de Renault Cluj - full electric și felul în care se comporta pe circuit scurt.

Ne-am dorit sa aducem la Florești încă un titlu în cadrul unei competiții dedicată femeilor și am reușit pentru al doilea an consecutiv să ne menținem în fruntea clasamentului.

E o competiție unde intre cele 60 de participante sunt și piloți experimentați și amatoare - femei aflate la prima lor participare care pur și simplu vor sa își testeze limitele, ale lor personale ori ale mașinilor pe care le conduc”, a mai adăugat pilotul floreștean.

Podiumurile la celelalte clase au fost ocupate de concurente de la București, Alba, Sighet, Covasna, Brașov, Mediaș și Cluj.

307321069_499980395468539_746180769350579486_n.jpg

Comentarii Facebook