Neluțu Varga nu-l mai vrea pe Dan Petrescu: ”Nu și-a câștigat nici măcar salariul. Nu mă opun, dacă vrea să plece”


Dan Petrescu este aproape plecat de la CFR Cluj, mai ales acum că patronul Neluțu Varga a declarat că nu se opune, dacă tehnicianul vrea să plece.

Dragostea cu sila nu se poate face! Ne punem la masă și discutăm condițiile rezilierii. Nu voi fi rigid”, a declarat Neluțu Varga. Clauza de eliberare a contractului lui Petrescu este de 400.000 de euro.

Bate câmpii! I-am făcut absolut toate poftele și singurul lucru care mă interesa erau rezultatele. Până acum, nici măcar salariul lui nu și l-a câștigat din performanțele acestui sezon. Dacă ne raportăm la bugetul clubului, e o discrepanță serioasă între ce a adus prin rezultate și ce cheltuim. Firește că sunt nu nemulțumit, ci foarte nemulțumit! Cum să mă simt altfel când am băgat atâția bani în jucători și ajungem să pierdem în Conference League cu ciuca bătăilor? E ceva care nu mai funcționează. S-a instaurat un blocaj pe care nu mi-l explic acum”, a declarat Varga, pentru site -ul playsport.ro.

Dan Petrescu a spus anterior că el a făcut mari performanțe

Eu nu înțeleg în niciun fel de unde vine această presiune. În primul an, am câștigat campionatul și am plecat. Am revenit, am luat iar campionatul, poate nu era meritul meu, în întregime. Apoi, am dus echipa în grupele Ligii Europa, am mers până în primăvară. Anul următor, am câștigat iar campionatul, iar am mers în grupele Ligii Europa, dar nici atunci nu era lumea mulțumită. După 6 luni, au fost probleme, am plecat, iar m-am întors, iar m-au chemat. Am luat, din nou, campionatul, iar am ajuns în grupe”, a declarat tehnicianul.

Când am revenit a treia oară la echipă, în vara lui 2021, am fost rugat să se reducă bugetul. Am scăpat de jucătorii cu salarii mari, care nici nu jucau prea bine, nu făceau nimic pentru club, și am luat jucători liberi de contract, cu salarii la jumătate. Am redus bugetul, am câștigat campionatul, am ajuns în grupe. Dacă aici vine însă un arbitru și nu-mi dă gol și trei penalty-uri cu Sivasspor, ce pot să fac? Eu sunt de vină? Nu mi se pare corect! Toată lumea să strige ce vrea, dar rezultatele vorbesc pentru mine”, a mai spus acesta.

Se pare că nici Cosmin Contra nu mai e favorit pentru a-l înlocui pe Dan Petrescu, ci se va opta pentru un antrenor din străinătate.

Comentarii Facebook