Finantatorul Universitatii Cluj, Florian Walter, a salvat Pandurii Targu Jiu

Presedintele LFP, Dumitru Dragomir, sustine ca e posibil ca Florian Walter sa fi achitat banii la Targu Jiu pentru portarul Marius Popa.

 

Presedintele LFP, Dumitru Dragomir, a anuntat ca meciul dintre Pandurii si Dinamo se va juca, pentru ca echipa din Targu Jiu si-a achitat datoriile. LFP nu a programat saptamana trecuta meciul dintre Pandurii si Otelul Galati, din cauza datoriilor pe care Pandurii le are catre Dinamo.

 

"Datorita hartiei trimise aseara la 23.57, meciul se joaca! Nu pot sa spun cine a dat banii pentru Pandurii, dar va spun sigur ca nu e Gigi Becali. Nu mai e treaba mea cine le-a dat banii Pandurilor. Florian Walter e posibil sa fi platit banii la Targu Jiu pentru ca a luat jucatori de acolo, avea o datorie pentru Marius Popa. El e un om serios si e foarte bine ca a dat banii, a vrut ca acest campionat sa se dispute corect. Becali n-a dat banii pentru ca nu s-a inteles cu jucatorii. Chiriches nu a vut sa semneze cu Steaua si s-a enervat", a spus Dumitru Dragomir la emisiunea Fanatik de la Digi Sport.


Portarul Marius Popa a fost transferat la mijlocul lunii decembrie 2010 la Universitatea Cluj. El a semnat un contract pe doi ani si jumatate cu clujenii.

Comentarii Facebook