Finala Cupei Romaniei, dintre CFR Cluj si FC Vaslui, meci cu grad de risc ridicat


Autoritatile iesene considera ca meciul dintre CFR Cluj si FC Vaslui are un grad de risc ridicat. 650 de jandarmi si politisti au fost mobilizati sa asigure ordinea publica pe tot parcursul zilei.

La Iasi sunt asteptati 4.000 de suporteri din Vaslui si alti 2.000 de Cluj. Acestia vor fi preluati de fortele de ordine de la intrarea in oras si dusi pe trasee diferite pana la stadion, astfel incat fanii celor doua echipe finaliste sa nu se intalneasca.


Intrarea pe stadion se face de la ora 17.00, suporterii clujeni avand alocata peluza A, iar cei vasluieni peluza B. Biletele puse in vanzare la Iasi, la preturi cuprinse intre 15 si 25 de lei, s-au epuizat inca de duminica.


"Jandarmeria Iasi indeamna pe suporteri sa-si incurajeze in mod civilizat echipa favorita, astfel încat la stadion, sa existe un climat de ordine si siguranta, propice desfasurarii competitiei sportive", se arata intr-un comunicat al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Iasi.


Finala Cupei Romaniei Timisoreana, dintre CFR Cluj si FC Vaslui, se desfasoara pe stadionul ?Emil Alexandrescu? din Iasi, in aceasta seara de la ora 21.00.

Comentarii Facebook