Primarul Sorin Apostu o da la intors: "U Cluj are nevoie de liniste si stabilitate pentru a se putea concentra pe obiectivul promovarii"

?

Primarul Sorin Apostu o da la intors si a anuntat ca sustine echipa Universitatea Cluj. Marti, Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca au decis sa nu sustina initiativa patronului de la "U" Cluj, Florian Walter, de majorare a pachetului de actiuni.

"Echipa de fotbal "Universitatea" are intreg suportul municipalitatii in eforturile pe care managementul acesteia le face pentru a obtine performanta si a promova in acest sezon in Divizia A", sustine primarul Sorin Apostu, intr-un comunicat de presa.

Administratia locala anunta ca eforturile pe care Florian Walter trebuie sustinute si a fost dat ca exemplu suma de un milion de lei pe care Consiliul Local a aprobat-o pe 2010. Scopul este "de a nu deranja efortul intregii echipe, in acest moment, cu informatii provocatoare si conflictuale, care ar putea devia atentia de la obiectivul comun tuturor celor care iubesc "U" Cluj, cel al promovarii", a completat Sorin Apostu.

"Faptul ca finantatorul echipei doreste sa tranforme in actiuni investitiile pe care le-a realizat deja in echipa nu credem ca trebuie sa ingrijoreze, fiind un semn al implicarii pe care Florian Walter o are pentru "U" Cluj. Mai mult, astfel de eforturi financiare speram sa fie urmate si de alti investitori ai echipei, sau potentiali investitori, pentru ca performanta se realizeaza cu bani si o echipa are nevoie, alaturi de sufletul suporterilor sai, de finantare" a mai afirmat primarul Sorin Apostu.

Comentarii Facebook