Gest neașteptat făcut de CFR pentru rivala FCSB: „Ne-am oferit să ne ocupăm de tot la Cluj”


FCSB a pierdut pe Arena Națională cu CFR Cluj, scor 0-1, într-o restanță din etapa a noua a Ligii 1. CFR Cluj e neînvinsă în Liga 1 din 30 octombrie și este la egalitate de puncte cu liderul clasamentului, Farul. În timp ce, roș-albaștrii au întrerupt o serie de cinci victorii în campionat, Rangelo Janga a înscris pentru CFR Cluj în minutul 69.

Președintele CFR-ului, Cristi Balaj, a dezvăluit că le-a propus celor de la FCSB să-i ajute cu recuperarea jucătorilor accidentați în meciul cu Chindia, Andrea Compagno (26 de ani) și Darius Olaru (24 de ani).

Discutam cu Mihai Stoica înaintea meciului. Ne bucurăm când ne întâlnim, pentru că avem o relație de prietenie și rămâne o persoană dragă. Eu îl apreciez foarte mult. Are o inteligență sclipitoare. Vorbeam de Compagno și de Olaru, despre cât de gravă e accidentarea, și mi-a arătat câteva poze.

Trebuie să aibă altă intervenție chirurgicală și, având în vedere că avem în Cluj oameni apropiați medici, domnul profesor Bran, ne-am oferit să îi ajutăm. În măsura în care e nevoie, cu drag, când e vorba de sănătate.

Ne-am oferit să ne ocupăm de tot la Cluj, cazare, masă. Operațiile nu le plătim, dar e o clinică de stat și n-ar fi o problemă. Mihai Stoica mi-a spus că intervenția are loc astăzi. Prima intervenție chirurgicală n-a fost tocmai reușită și trebuie să o repete", a spus Cristi Balaj, pentru Fanatik.

Comentarii Facebook