„Am probleme personale” - Fotbalistul ‘dat dispărut‘ de Dan Petrescu la CFR Cluj în plin sezon a semnat și a fost prezentat la noua sa echipă


Atacantul care a plecat de la CFR în plin sezon a semnat cu nouă echipă. Fotbalistul declara în urmă cu puțin timp că avea probleme personale pentru a forța plecarea din Gruia, iar Dan Petrescu îl dăduse dispărut. 

Cephas Malele (29 de ani), atacantul plecat de la CFR Cluj în plin sezon, a semnat cu echipa chineză Shanghai Shenhua. În februarie 2023, fotbalistul cu origini angoleze invocase probleme personale pentru a forța despărțirea de campioana României, iar Dan Petrescu îl dăduse dispărut. 

La începutul lunii martie, CFR Cluj a anunțat încheierea prematură a împrumutului atacantului Cephas Malele, care fusese cedat în Gruia de către saudiții de la Al-Tai.

Cephas Malele a semnat cu formația chinezilor de la Shanghai Shenhua

Malele nu a revenit însă la formația din Arabia Saudită, antrenată de Mirel Rădoi. În schimb, și-a găsit rapid alt angajament. A fost transferat gratis de Shanghai Shenhua, echipă din China, care l-a și prezentat deja printre întăririle pentru sezonul 2023.

Malele a sosit de ceva vreme în Shanghai și a evoluat deja pentru noua echipă în meciuri de pregătire.

La CFR Cluj, acesta a reușit să înscrie de 5 ori în 28 de partide jucate în acest sezon.

Malele plecase de la CFR Cluj „din motive personale”

În anunțul despărțirii de fotbalist, CFR Cluj a transmis că „Atacantul și-a exprimat dorința de a părăsi clubul din motive personale”. Dan Petrescu îl dăduse inițial dispărut.

Dar patronul Nelu Varga a intervenit și a afirmat că el i-a permis lui Malele să părăsească cantonamentul echipei, după 0-0 cu Lazio pe 23 februarie, pentru a-și rezolva problemele: „Are niște mari probleme familiale, iar eu l-am lăsat să plece din Cluj”.

Comentarii Facebook