Marti 10 Decembrie

FCSB a cumpărat jucătorul-revelaţie din play-off

 

FCSB a reușit să cumpere jucătorul-revelaţie din play-off, iar Gigi Becali spune că este mulțumit. 

 

Kamer Qaka, albanezul de 23 de ani de la SCMS Poli Iaşi, a fost cumpărat de FCSB și va juca, dacă va rezista presiunii, cinci sezoane la echipa controlată de Gigi Becali.

 

A fost o zi foarte lungă, dar am semnat cu Steaua şi sunt foarte fericit. Sunt obosit, dar a meritat efortul. Am semnat cu cea mai bună echipă din România şi sunt foarte fericit. (n.r. întrebat dacă tatăl său e mândru de el) Foarte mândru, e o mare realizare pentru mine să semnez cu Steaua, e un club mare.

 

Înseamnă mult pentru mine (n.r. acest transfer), pentru familia mea, pentru cariera mea. E o echipă foarte mare şi sunt foarte fericit. Vor să joc şi să dau sută la sută, la fel cum am făcut la fiecare echipă. Voi da totul pentru Steaua, pentru echipa mea. (n.r. întrebat dacă FCSB ia titlul) Sper, bineînţeles că îmi voi încuraja echipa. Sper să câştige tot. Fiecare jucător al Stelei este foarte bun. Îmi plac toţi jucătorii de acolo, pentru că sunt jucători de clasă. Voi fi fericit să mă antrenez şi să joc împreună cu ei”, a declarat Qaka, conform de telekomsport.ro.

 

Cu toate acestea, FCSB poate pierde campionatul, dacă CFR Cluj va câștiga meciul de duminică jucat la Cluj în compania FC Viitorul. 

Comentarii Facebook