FC Universitatea Cluj a bifat al doilea transfer al iernii. A semnat cu un fost jucător CFR


Roger Junio Rodrigues Ferreira (27 de ani) este noul jucător al Șepcilor Roșii. Mijlocaşul ofensiv brazilian are în palmares două titluri de campion în Letonia şi unul în România, dar şi peste 80 de meciuri în Superliga.

După ce a început fotbalul în Brazilia la Vila Nova şi a mai jucat în ţara natală la Botafogo PB, Goiânia şi Atlético Clube Goianiense, Roger a făcut trecerea în fotbalul european în 2018.

La începutul sezonului 2018/2019 a ajuns în Albania, fiind unul dintre principalii marcatori din campionat. Primele trofee le-a cucerit în Letonia alături de FC Riga, câştigând campionatul în 2019 şi 2020.

A evoluat timp de un an şi jumătate pentru Riga, bifând 40 de partide, şapte goluri marcate şi cinci assist-uri.

La mijlocul sezonului 2020/2021, jucătorul brazilian ajungea în Superliga la UTA Arad, club pentru care a evoluat pentru jumătate de an în pauza de iarnă a sezonului trecut. În tricoul arădenilor a strâns cele mai multe partide, având 69 de prezenţe, şase reuşite şi 11 pase decisive.

Roger a cucerit titlul de campion al României alături de CFR în sezonul 2021/2022, echipă pentru care a bifat şi primele meciuri în grupele unei competiţii europene, cu cele cinci partide în UEFA Conference League.

Comentarii Facebook