Favorita numărul unu de la turneul WTA de la Cluj, amenințată cu moartea după ce a fost eliminată


Alize Cornet a fost amenințată cu moartea și a fost blestemată de unii pariori pierzători, după ce a fost eliminată de la turneul WTA de la Cluj.

Alize Cornet, favorita numărul 1 la câștigarea turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca, a pierdut încă din primul tur, în fața egiptencei Mayar Sherif, scor 6-2, 6-4.

”Mai am alte 50 de mesaje. Se pare că sănătatea mintală a sportivilor este în ton cu vremurile... Înțelegem din ce în ce mai bine de ce. Trăiască pariorii sportivi!”, a scris Alize Cornet pe Twitter, afișându-le urmăritorilor săi câteva dintre mesajele grobiene primite.

Unul dintre mesaje este de-a dreptul șocant.

Îți doresc să-ți fie rău și ca, începând de azi, toate zilele vieții tale să meargă rău. Îmi doresc din toată inima să-ți vezi toată familia murind, iar după aceea să rămâi handicapată fără capacitatea de a te mișca. Ești un scandal pentru tenis și sportul feminin. Ar trebui să fii suspendată de WTA pentru că nu meriți să joci în acest sport, fiind handicapată mintal. În această seară oribilă sper ca aceasta să fie ultima ta zi pe acest Pământ. Specie de cățea mizerabilă”.


Comentarii Facebook