Răsturnare de situație în scandalul Chipciu-Șumudică! Ce decizie s-ar putea lua la CFR Cluj


Scandalul Chipciu-Șumudică ar putea fi încheiat fără urmări serioase. Conducerea lui CFR Cluj așteaptă o decizie finală a antrenorului și nu este exclus ca Alex să continue în Gruia.

Șumudică a anunțat cu o zi înaintea meciului cu Young Boys că l-a scos din lot pe Chipciu, „nu am nevoie de astfel de jucători", dar mijlocașul în vârstă de 32 de ani e sub contract cu clubul în continuare și ar putea să mai joace la CFR. 

Conducerea așteaptă o hotărâre definitivă a antrenorului înainte să soluționeze conflictul. Șumi nu le-a transmis șefilor lui să rezilieze contractul cu Chipciu, așa că mai sunt șanse ca ei doi să colaboreze.

Chipciu e plătit prea bine pentru România

Cum a pornit cazul? Cu o zi înaintea partidei cu Young Boys, antrenorul a ales formula de start pentru jocul cu elvețienii și din echipă nu făcea parte Chipciu. Alex, autorul golului decisiv pentru calificarea din Bosnia, la 1-2 cu Banja Luka, s-a supărat și a intrat nervos în antrenament.

Într-o fază din antrenament, Hindrich l-a lovit pe Chipciu cu mingea în față și mijlocașul s-a repezit să-l bată pe tânărul portar. Șumudică a intervenit, ceea ce l-a enervat și mai tare pe Alex. El nu a mai fost nici măcar pe bancă în partida din preliminariile Champions League, una încheiată la egalitate, 1-1.

Victor Becali, agentul jucătorului, a criticat comportamentul clubului: „Există doar decizia pe care a anunțat-o Șumudică într-o conferință de presă, mă așteptam să reacționeze clubul cumva, printr-un comunicat oficial. Alex e sub contract și ar fi greu de găsit un club din România care să îi plătească același salariu".

Chipciu primește 20.000 de euro lunar și a mai încasat un bonus la semnarea contractului, atunci când a venit gratuit de la Anderlecht. În sezonul acesta a fost titular într-un singur meci din campionat. Nu a mai jucat o partidă întreagă din februarie, de la un joc Gaz Metan-CFR, câștigat de vișinii cu 1-0.


Comentarii Facebook