Fanii CFR, la vanatoare de fotbalisti... in cluburile clujene

 

Galeria CFR Cluj a lansat un apel catre fanii echipei sa trimita poze si filme in care jucatorii sunt surprinsi la chefuri inainte de meciuri.

 

Dezamagiti de rezultatele obtinute de CFR in primele cinci etape ale Ligii I, membrii galeriei KVSC 1907 au lansat un apel pentru strangerea de filme si fotografii in care jucatorii sunt surprinsi la chefuri inainte de meciuri.

 

"Care sa fie explicatia evolutiei sub asteptari cel putin a unora dintre jucatorii nostri? Desigur, zvonuri sunt destule si se propaga cu repeziciune, unele adevarate, altele poate false sau "umflate" de raspandaci. De aceea ne-am gandit ca dovezile fara indoiala cele mai bune sunt materialele clasice (poze, filme) care pot demonstra comportamentul jucatorilor si aspecte din viata lor extrasportiva. Nu suntem absurzi, face fiecare ce vrea cu viata lui, dar credem ca decenta nu strica, iar chefurile in locuri publice cu o zi -doua inainte de meciurile echipei nu au ce cauta la un club ce se respecta si care va reprezenta Romania in Champions League", scriu reprezentantii galeriei pe site-ul gruparii, www.kvsc1907.ro.

 

Cei care realizeaza astfel de materiale sunt rugati sa le trimita pe adresa de email a galeriei si sa precizeze locul, data si ora efectuarii pozei. Mai mult, reprezentantii KVSC 1907 promit sa ii recompenseze pe cei care trimit poze si filme cu materiale promotionale.

 

CFR Cluj ocupa doar loul 11 in clasamentul Ligii I dupa primele cinci etape, cu doar 5 puncte acumulate.

Comentarii Facebook