Claudiu Niculescu: "A fost meciul de adio. E ultimul meci pe stadionul Dinamo!" - Vezi AICI toate golurile!


Claudiu Niculescu si-a luat adio de la arena din Stefan cel Mare si a anuntat ca meciul cu Dinamo va fi ultimul pe care il va juca in "Groapa", pentru ca din sezonul urmator ar vrea sa se retraga din fotbal.

"Cred ca a fost ultimul meu joc pe acest stadion, deoarece returul se va juca la Alba Iulia. Iar contractul meu cu U expira vara viitoare. Dinamo ramane in sufletul meu, e clubul favorit. De aceea nici nu m-am putut bucura pe deplin pentru golurile marcate. Din reflex, plecasem spre banca gazdelor la un moment dat!", a declarat Claudiu Niculescu, intr-un interviu pentru gsp.ro.

Jucatorul a mai spus ca simte ca "e ultimul meci pe stadionul Dinamo", dar nu a negat faptul ca si-ar putea prelungi contractul cu U Cluj.

Claudiu Niculescu a recunoscut ca a incurcat serios pe Dinamo cu cele doua goluri reusite in Stefan cel Mare. "Sunt constient ca ei au pierdut puncte importante. Pe de alta parte, si U Cluj avea nevoie disperata de puncte. Suntem nou-promovati si trebuie sa tragem tare meci de meci ca sa rezistam. Obiectivul nostru e să ne clasam intre primele 12", a mai spus jucatorul.

U Cluj a invins pe Dinamo cu 4-3, dupa un meci nebun si spectaculos. Vezi AICI toate golurile!

Comentarii Facebook