Fanele Universităţii merg GRATIS cu FANY la finala Cupei României (P)



Compania de transport Fany trimite 20 de doamne şi domnişoare care iubesc Universitatea Cluj la meciul din finala Cupei României, care va avea loc la Bucureşti.

Fany este fan "U" şi a decis să le facă o bucurie suporterelor echipei clujene. Astfel, 20 de fane ale "Şepcilor roşii" vor avea asigurat transport GRATUIT la meciul din finala Cupei Românei, cu Steaua, din 31 mai. După 50 de ani, Universitatea joacă din nou o finala, iar echipa are nevoie de întregul sprijin al susţinătorilor şi susţinătoarelor sale.

Tot ce trebuie să facă fanele este să raspundă la întrebarea postată deja pe website-ul fany.ro. Concursul va rămâne activ până duminică, 24 mai. Primele 20 de răspunsuri corecte vor fi recompensate cu un loc în cursa expres care va circula pe traseul Cluj Arena - Naţional Arena şi retur. Numele câştigătoarelor va fi publicat, de asemenea, pe fany.ro şi pe pagina de Facebook a companiei marţi, 26 mai.

Fany este cea mai mare companie privată de transport de persoane din judeţul Cluj şi una dintre cele mai importante din Transilvania. Cele 130 de autobuze din parcul auto al companiei deservesc călători din 15 judeţe ale ţării, iar în ultimul an peste un milion de persoane au ales serviciile companiei Fany pe traseele naţionale. În judeţul Cluj, autobuzele Fany operează peste 20 de trasee, deservind locuitori din peste 50 de localităţi.

Fany te duce la finala Cupei României! Haide "U"!

Comentarii Facebook