Ce spune șeful FRF despre decizia TAS în cazul CFR Cluj. De ce vrea să piardă ”feroviarii”

 

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că instituția pe care o reprezintă va lupta pentru a câștiga procesul, chiar dacă acest lucru va însemna depunctarea CFR Cluj.

 

Federaţia şi-a trimis avocaţi, bineînţeles. Procesul de la TAS este unul foarte important pentru că pe rol este depunctarea CFR-ului. Nu e un proces împotriva CFR-ului, ci unul care să apere regulamentele federaţiei. Prin urmare ne apărăm cu toate resursele, pentru că trebuie să protejăm regulamentele. Trebuie să ştim să apărăm cadrul în care toţi angajaţii, mă refer la antrenori, jucători şi aşa mai departe, care activează în fenomenul fotbalistic. Semne bune ar însemna ca CFR să câştige procesul? Nu, federaţia face tot ceea ce este posibil să câştige acest proces. Asta pentru că trebuie să apărăm regulamentele. Deci nu e un proces îndreptat împotriva CFR-ului, ci unul care să apere litera şi spiritul regulamentului”, a spus Răzvan Burleanu, conform prosport.ro.

 

TAS ar urma să se pronunțe vineri în privința depunctării CFR Cluj. 

 

Audierile în acest proces au avut loc marți, 19 mai, la TAS, iar șeful FRF crede că până la final se va configura o poziție.

 

CFR Cluj a fost penalizată pentru că nu le-a plătit salariilor jucătorilor Daniel Stana, Laszlo Sepsi, Claudiu Voiculeţ, Ioan Hora şi Vasile Maftei.

Comentarii Facebook