Falub încearcă să își motiveze elevii înaintea finalei cu Steaua: Trofeul ar putea să schimbe soarta jucătorilor



Tehnicianul Universității Cluj, Adrian Falub, se așteapă la un meci greu în fața Stelei, în finala Cupei României.

Totuși, acesta spune că deși sunt șanse mici ca echipa sa să câștige, se vor lupta pentru a obține trofeul, în ciuda perioadei greșe cu care se confruntă clujenii.

"Suntem bucuroşi că jucam o finala de Cupă după 50 de ani. Va fi greu, suntem conştienţi de acest lucru, pentru că întâlnim probabil cea mai bună echipă din campionat. Cu siguranţă, Steaua porneşte ca favorita şi va fi dificil pentru noi să câştigăm la Bucureşti pe terenul ei.

Însă o finală nu se joacă, se câştigă şi indiferent cât de mici sunt şansele noastre ne vom bate pentru ele. Mai ales că acest trofeu ar putea schimba soarta clubului nostru, care traversează o perioadă foarte grea", a declarat Falub sâmbătă, în cursul unei conferinţe de presă care a avut loc la Arena Naţională din Capitală, potrivit digisport.ro.

Antrenorul specă ca elevii săi să dea totul pe teren mâine seară, deoarece "poate foarte puţini dintre ei vor mai avea şansa să dispute o finală de Cupă în cariera lor", iar "această finală le poate schimba şi lor soarta, în perspectiva unui transfer".

"Ca jucător, am disputat o singură finală de Cupă, în Cipru, însă am pierdut-o. Sper să o câştig acum, ca antrenor", a mai spus Adrian Falub.

Comentarii Facebook