EURO 2012! TVR transmite toate meciurile. Contractul cu DOLCE SPORT a fost rupt


TVR a reziliat contractul cu postul de televiziune Dolce Sport si va transmite in excusivitate meciurile de la EURO 2012.

TVR acuza Dolce Sport ca nu a achitat la timp banii pentru difuzarea unor meciuri de la Campionatele Europene de fotbal din Ucraina si Polonia. Ar fi vorba de suma de 500.000 de euro.

"Termenele de plata au fost depasite. Suma de 500.000 de euro + TVA, ce trebuia platita la 15.04.2012, a fost achitata cu o depasire de 17 zile. Suma de 550.000 de euro + TVA, ce trebuia platita pana la 10.06.2012 nu a fost achitata pana acum. Astfel, SRTV interzice SC Romtelecom difuzarea competitiei sportive Euro 2012, intrucat desfasurarea acesteia e ulterioara depasirii scadentei. Mi s-a parut rusinos ca milioane de romani sa fie pusi in imposibilitatea de a vedea toate meciurile din Ucraina si Polonia. A fost extrem de complicat sa ajung la acest punct de vedere. Romanii vor putea viziona toate meciurile numai pe TVR. In caz ca Dolce nu se va conforma acestei notificari, ne vom adresa justitiei. Nu inteleg de ce fosta conducere a TVR nu s-a folosit de incalcarea acestor clauze contractuale, intrucat daca ar fi folosit asta, s-ar fi putut rezilia. Am reusit sa reparam ceea ce au stricat altii. E posibil ca luni sa revenim cu o noua conferinta de presa poate cu un continut mai exploziv", a precizat Radu Calin Cristea, presedintele director general al TVR.

Comentarii Facebook