Erik Lincar pleacă cu planuri mărețe spre Ploiești: „Nu mergem să ne apărăm, nu mergem să stăm cu fundul în poartă”


FC Universitatea Cluj începe seria jocurilor din play-off cu un duel puternic împotriva celor de la Petrolul Ploiești. „Șepcile Roșii” vor lupta cu un adversar care a făcut un singur egal în tot sezonul. Alb-negrii însă par încrezuți și pregătiți pentru provocarea de sâmbătă.

Erik Lincar a vorbit despre primul adversar pe care „U” îl va întâlni în play-off: „E un adversar redutabil mai ales pe teren propriu. A făcut un singur egal cu FC Buzău, chiar anul acesta, dar diferențele sunt majore față de anul trecut, când în luna decembrie am jucat pe Stadionul „Ilie Oană” în ceea ce ne privește pe noi, pentru că vom avea patru, cinci jucători noi în echipă, care s-a schimbat într-un procent destul de mare. După cum am zis tot timpul, am adus jucători cu calitate foarte bună și mai ales jucători care au jucat la nivelul Ligii 1”, notează fcucluj.ro

Lincar se pregătește de meciul de sâmbătă ca de „război”

Așteptările noastre sunt foarte mari, mai ales prin prisma ultimelor rezultate din acest an. Nu mergem să ne apărăm, nu mergem să stăm cu fundul în poartă. Mergem la război! Avem încredere, trebuie să fim curajoși și de ce nu să obținem toate punctele din această confruntare. E greu de spus ce se va întâmpla, mai ales că, după cum ați și remarcat, noi în aceste trei etape am reușit să marcăm nouă goluri, ceea ce reprezintă o medie destul de bună și ne dă încredere că vom reuși să marcăm și la Ploiești”, a mai adăugat tehnicianul Universității. 

Comentarii Facebook