Erik Lincar are zilele numărate la „U”. Câți bani ar trebui să încaseze tehnicianul dacă ar fi demis de Universitatea Cluj


Erik Lincar a rămas antrenorul „șepcilor roșii”, deși mai multe surse au declarat că se discuta plecarea tehnicianului de la „U”. Până în acest moment, conducerea Universității nu a reușit să ajungă la un acord cu Lincar, în ceea ce privește sumele solicitate de antrenor.

Erik Lincar ar trebui să primească 90.000 de euro. Se pare că oficialii Universității Cluj își fac și calcule financiare, în situația în care decid să îl demită pe Erik Lincar. Ar fi o despărțire scumpă pentru echipa nou promovată. Antrenorul Universității Cluj a făcut referire clară la prima de promovare, pe care n-ar fi încasat-o. Lincar încă trebuie să primească cei 50.000 de euro, drept recompensă pentru că a dus echipa în Liga 1. În plus, antrenorul „șepcilor roșii” cere să i se achite 4 salarii în avans pentru a semna rezilierea contractului, ceea ce ar însemna încă 40.000 de euro, scrie ProSport.

Până nu-și primește restanțele, tehnicianul care a readus Universitatea în prima ligă nu e dispus să plece. În discuțiile cu Lincar se va implica și primarul Emil Boc, cel care îl susține pe antrenor. Acesta va continua pe banca „Șepcilor Roșii” și etapa viitoare, dar scaunul său continuă să se clatine.

Update

Între timp, FC Universitatea Cluj a anunțat rezilierea contractului cu Erik Lincar. Citește și: Erik Lincar, out de la „U” Cluj! Antrenorul pleacă după ce a reușit promovarea echipei pe prima scenă a fotbalului românesc


Comentarii Facebook