Emma Răducanu eliminată de la Transylvania Open. Ce scriu britanicii despre eșec


Emma Răducanu a fost eliminată de la Transylvania Open și ratează șansa de a juca cu Simona Halep în semifinală.

Pe Emma Răducanu a învins-o Marta Kostyuk, sâmbătă.

Speranța Emmei Răducanu de a-și întâlni idolul Simona Halep la Transylvania Open a fost năruită de Marta Kostyuk în sferturile de finală. Campioana în vârstă de 18 ani de la US Open a fost învinsă clar, 2-6, 1-6, de tânăra sa oponentă din Ucraina. Înainte de meci, Răducanu vorbea despre cum Kostyuk 'o distrugea' când jucau la nivel de juniori.

Turneul din România a avut o însemnătate aparte pentru jucătoarea de 18 ani, având în vedere că bunica ei încă locuiește acolo, iar tatăl său Ian s-a născut în România. Răducanu, ocupanta locului 23 în lume, a înregistrat prima sa victorie în circuitul WTA contra Polonei Hercog, marți, apoi a învins în două seturi pe Ana Bogdan, două zile mai târziu.

Totuși, contra lui Kostyuk, Răducanu nu a reușit să repete forma extraordinară care i-a adus saltul uriaș. A treia favorită a făcut 41 de greșeli neforțate, spre deosebire de cele 16 ale adversarei, care e cu doar cinci luni mai în vârstă decât ea", a scris BBC.

Senzația din Marea Britanie, Emma Răducanu, pierde în doar 57 de minute la Transylvania Open. Câștigătoarea de Grand Slam este învinsă 2-6, 1-6 de Marta Kostyuk și ratează semifinala cu Simona Halep. Răducanu nu a fost capabilă să ofere vreun răspuns la loviturile puternice ale adversarei din Ucraina", a scris și Daily Mail.

Comentarii Facebook