Emma Răducanu, entuziasmată de România și cum a fost primită la Cluj. Rămâne la Cluj să o vadă pe Halep - VIDEO


Emma Răducanu a pierdut în sferturi la turneul de tenis de la Cluj, dar a spus numai vorbe frumoase despre modul în care au primit-o clujenii. Ea a promis că turneul de la Cluj va face parte din agenda ei, și va mai juca în România.

Mi-au plăcut aceste zile petrecute în România. Oamenii au fost foarte ospitalieri. Toți au vrut să mă simt cât mai bine. Am fost surprinsă cât de mult m-au susținut și am simțit asta. Sunt dezamăgită că nu am jucat mai bine, pentru ei. Aș fi vrut să am mai mult fani în tribune. Sper să mai vin să joc aici, la Cluj, sau la alt turneu din România. 100% voi reveni aici. Voi avea grijă ca turneul de la Cluj să fie în agenda mea, pentru că înseamnă mult pentru mine”, a spus Emma Răducanu. 

Sportiva a fost întrebată ce îi va spune bunicii ei despre experiența de la Cluj, când va vorbi cu ea. ”Cred că îi voi spune despre oamenii care au fost extrem de prietenoși, că au avut grijă de mine. Nu mi-a venit să cred cât de bine m-au primit. Sper că e mândră de mine și că am vorbit în română. De la ea am învățat tot ce știu. Sper să pot petrece mai mult timp aici și să mai învăț limba. Deja am devenit mai stăpână pe mine”, a mai adăugat Emma.

Ea a mai adăugat că vrea să mai stea la Cluj și pentru a o vedea pe Simona. ”E un idol de-al meu. Vreau să o văd jucând și să învăț de la ea. E păcat că nu am putut să joc cu ea, dar asta este. Cred că este o persoană specială și vreau să o văd”, a mai spus sportiva.

Emma Răducanu nu a apucat să vadă nimic din Cluj-Napoca, dar mai speră să își facă timp.  

Comentarii Facebook