Emil Boc putea să câștige la pariuri 15.000 de lei. A nimerit două surprize URIAȘE din Champions League

 

Primarul Emil Boc ar fi putut câștiga 15.000 de lei la pariuri sportive, după ce a ghicit patru din cele 5 meciuri disputate marți seara în Champions League. Boc nu a pariat pe meciul CFR Cluj - Manchester United din patriotism local. 

 

Primarul a pariat 50 de lei pe un bilet cu cinci meciuri, marți după-amiaza, în Piața Unirii, în timp ce se afla în mijlocul fanilor. ”A folosit un iPad și a pus 50 de lei la pariuri sportive, fiind instigat de un alt microbist. A jucat mai mult la noroc, dar a reușit să ghicească 4 din 5 meciuri, între care și două surprize”, ne-a spus unul dintre cei care a asistat la scenă. 

 

Emil Boc a pariat pe meciul Juventus - Shaktior și a pus egal, Bate Borisov - Bayern Munchen și a prezis victoria gazdelor, dar s-a încurcat la meciul Benfica Lisabona - Barcelona, terminat cu scorul 0-2. Primarul a prezis că și în acest meci vor câștiga gazdele, dar s-a înșelat.

 

În cazul în care ar fi ghicit și ultimul rezultat, Emil Boc ar fi câștigat 15.000 de lei. ”A promis, în glumă, acolo la masă că dacă va câștiga ne duce pe toți care eram prezenți la Manchester pentru a bea o bere ăn meciul retur cu CFR Cluj”, a mai spus sursa citată.

Comentarii Facebook