Emil Boc a devenit expert și în fotbal: ”Titlul e la Cluj, nu-l mai duceţi în altă parte”


Primarul Emil Boc anunța zilele trecute că bătea tobaîn tribuna de la U Cluj, în tinerețe, și e convins că CFR va câștiga titlul din Liga 1.

Primarul Clujului mizează pe CFR Cluj. ”Titlul e la Cluj anul acesta, nu-l mai duceţi în altă parte. A pierdut CFR la Craiova, dar nu-i nimic. Lăsaţi că nici alţii nu merg mai bine la început. Se mai întâmplă. Aşa suntem noi ardelenii, începem mai greu, mai domol, dar şi când pornim, nu ne mai oprim. Eu cu sufletul sunt la "U" Cluj. V-am spus, am bătut tobele pentru "U".

Am refăcut Universitatea de la zero, după ce clubul a dat faliment. "U" Cluj va intra în Liga 1 şi îşi va continua drumul spre cupele europene. Este o construcţie sănătoasă, frumoasă, care creşte treaptă cu treaptă. Evident că nu mai bate cu 9-2 sau 7-1, ca în divizia judeţeană. Batem şi noi cum putem. Important e ca "U" Cluj să intre în liga naţională şi cu siguranţă va intra. Primăria este principalul susţinător financiar al acestei construcţii”, a spus Emil Boc, în cadrul emisiunii ProSport Live.

Primarul este susținător al tenisului, fiind prezent la Ostrava pentru a susține echipa României în duelul cu Cehia. Acolo a bătut toba timp de 8 ore și a devenit vedetă națională, alături de Simona Halep și compania. 

Comentarii Facebook