Elise Mertens făcută praf după finala cu Simona Halep. E acuzată că s-a prefăcut


În meciul din finala de la Doha, la scorul de 2-1 pentru sportiva noastră, în manșa a doua, Elise Mertens a cerut pauză de vestiar, invocând probleme la spate.

După ce a revenit pe teren, sportiva a jucat excelent, reușind să întoarcă soarta finalei. 

Cristian Tudor Popescu a comentat situația și a spus că ”în mod evident a fost o prefăcătorie, nu avea nimic la spate aşa cum pretindea. A venit de la vestiar foarte repede şi a jucat foarte bine după aceea. Astfel de momente trebuie gestionate în tenis. Simona nu a reuşit să revină după acea întrerupere”.

La două zile după meciul de la Doha, Elise Mertens a vorbit despre acest episod: ”Mi s-a blocat spatele puțin. După ce ai jucat atât de multe meciuri, se poate întâmpla. Așa că aveam nevoie neapărat de fizioterapeut pe teren. M-a ajutat să mă mișc mai bine. Din acel moment, am încercat să nu mă mai gândesc la spatele blocat, ci să intru în joc și să mă concentrez pe puncte”.

Mulți iubitori ai tenisului au acuzat-o pe Elise că a folosit acea pauză doar pentru a o scoate din ritm pe Simona. 

Nu pot să judec un astfel de moment și nici să dau vina pe așa ceva. Dacă a făcut-o fără niciun motiv, e treaba ei. Eu trebuia să stau concentrată. Nici nu mă gândesc la acest lucru. Mă gândesc doar că la final am fost obosită și nu am mai avut benzină”, a spus Halep, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Comentarii Facebook