Edward Iordănescu sare în apărarea lui Colțescu: ”Nu poți să judeci un om de rasism, dacă nu poți să dovedești că a avut intenție”


Antrenorul celor de la CFR Cluj, Edward Iordănescu s-a poziționat de partea brigăzii române, în scandalul de rasism din UEFA Champions League la meciul dintre PSG și Istanbul Basaksehir.

Tehnicianul clujenilor a declarat că nu este vorba aici că brigada este din România. 

Am pus cap la cap evenimentele și e adevărat, nu au fost inspirați când au folosit acea exprimare, dar a fost interpretată și dusă la extrem. Nu poți să judeci un om și să-l acuzi de rasism atâta timp cât nu poți  să dovedești că el a avut această intenție. Deci cred că s-a făcut prea mult scandal.

Edward Iordănescu își pune în gardă echipa înaintea duelului cu FCSB: ”Este echipa care are de departe cel mai bun atac”

Am văzut niște evenimente în presă din trecutul jucătorului Webo, astfel când a fost pus în situația opusă în sensul în care fanii echipei unde activa, au făcut asemenea gesturi, el a declarat că trebuie să nu se dea importanță. Acum a făcut o tragedie și o dramă”, a declarat antrenorul Edward Iordănescu.

Cătălin Stroia

Comentarii Facebook