Edward Iordănescu își pune în gardă echipa înaintea duelului cu FCSB: ”Este echipa care are de departe cel mai bun atac”


Antrenorul feroviarilor a prefațat la conferința de presă duelul de duminică, 13 decembrie, cu ocupanta primei poziții din campionatul României, FCSB.

În cadrul conferinței, tehnicianul feroviarilor a precizat faptul că eșecul dramatic cu Young Boys Berna i-a afectat pe toți, dar speră ca echipa să se mobilizeze:

Clar că ne-a afectat pe toți, inclusiv pe mine, sunt chestii firești umane, dar nu o să las emoțiile să mă depășească. Împreună cu staff-ul meu, trebuie să punem în plan secund acest moment, trebuie să avem grijă ca și echipa să să-l depășească. Cu siguranță va fi foarte greu să regenerăm echipa din punct de vedere emoțional și mental, fizic, dar trebuie să găsim mijloacele necesare și la fel în timpul jocului resursele necesare ca să facem un joc bun și să producem un rezultat care să ne bucure la final”, a spus tehnicianul clujenilor.

De asemenea, Iordănescu a tras un semnal de alarmă cu privire punctele forte ale echipei antrenate de Toni Petrea: ”Întâlnim echipa momentului, pentru că vin după șapte victorii consecutive, este extrem de greu să reușești un astfel de parcurs. Este echipa care are de departe cel mai bun atac și are un număr dublu de goluri marcate față de urmăritoare, în speță Craiova. E o echipă care are multă calitate individuală, are jucători talentați, extrem de competitivi, maturi, un nucleu de jucători de ceva timp împreună și dă semne că s-a sudat mult mai bine decât în anii trecuți”.

Antrenorul “vișiniilor” vrea cu orice preț ca echipa să fie cât mai focusată pe joc: ”Responsabilitatea totală este a mea și îmi doresc ca jucători să intre degajați, dar sută la sută montați și conectați pe teren. Este important să producem un joc bun , cu consistență, să ne găsim resursele energetice, să avem intensitate și să ducem un joc la nivel ridicat”. 

Chiar dacă FCSB este echipa mai în formă, aceasta nu a mai câștigat pe terenul celor de la CFR Cluj din august 2014. Ultima înfrângere a CFR-ului în fața celor de la FCSB, a fost în deplasare în sezonul 2018/2019, 1-0 după un gol de senzație înscris de Teixeira.

Meciul va fi mâine de la ora 21:00 și va putea fi urmărit pe Digisport 1, TelekomSport și LookSport+.

Cătălin Stroia

Comentarii Facebook