Ea e cea mai în vogă clujeancă pe FACEBOOK. Face sport și arată TRĂZNET - FOTO

 

Una dintre cele mai urmărite clujence e Facebook este Bianca Borz, cunoscută pagina ”Bianca Nicole Fitness”. 

 

Bianca are 25 de ani și se poate considera varianta autohtonă a lui Jen Selter, femeia cu cel mai sexy posterior din lume. 

 

Pagina ei de Facebook are 40.000 de fani, în creștere cu circa 20.000 de fani în ultima lună, fiind în vogă în special în rândul tinerilor care practică sport. Conform statisticilor, creșterea înregistrată de pagina ei este remarcabilă.

 

Frumoasa clujeancă lucrează într-o multinațională, dar are grijă de corpul ei. ”Am mai multe variante de mic dejun, care poate consta fie în 4 ouă fierte, de la care consum doar albuşul sau o omletă din 4 albuşuri; în alte zile mănânc fulgi de ovăz sau cereale de ovaz cu suc proaspăt de portocale şi fructe uscate fără zahar. Pe la ora 10 iau o gustare de fructe: banană şi un măr sau un kiwi şi 4 felii de ananas proaspăt sau doar un fresh  dintr-un grepfrut şi o portocală. La prânz mănânc piept de pui cu legume la grătar sau la cuptor. Cam la 2 ore după prânz iau încă o gustare formată din brânză de vaci cu o mână de stafide, iar la cină păstrăv, somon la grătar/ cuptor sau ton cu o salată de varză sau orez brun”, a spus Bianca.

 

 

Bianca Borz a expicat și care este cel mai eficient antrenament pentru arderea grăsimilor de pe coapse şi şolduri. ”Eu folosec complexele şi circuitele combinate cu HIIT. Acest timp de antrenament are la bază antrenamentul cu greutăţi, dar seturile şi ordinea exerciţiilor, plus pauzele dintre seturi, sunt organizate de aşa manieră încât să crească mult costul metabolic şi energetic. În opinia mea este cea mai eficienta metodă de ars grăsimile de pe coapse, şolduri şi nu numai. Complexele presupun executarea de mai multe exerciţii la rând. De exemplu, fandări, genuflexiuni fără pauză între ele, cu o greutate rezonabilă, astfel încât oboseala nu intervine asupra unei anumite grupe musculare, dar consumul energetic este unul foarte mare. Variaţiile care se pot face sunt foarte, foarte multe şi până la urmă ţine de imaginaţia fiecărei persoane”, a explicat sportiva.

 

 

Cu toate că are un corp tonifiat, Bianca nu consumă shake - uri proteice pentru că ”provoacă dependenţă atât fizică, cât şi psihică, şi îţi modifică metabolismul astfel încât el ajunge să funcţioneze în perfectă stare doar ajutat de aportul acestor plante sau prafuri ce le conţin shake-urile, pastilele”.

 

Alimentația ei este ușoară: ”piept de pui sau peşte, alături de legume, cartofi dulci, fasole roşie, orez brun. Alimentele trebuie să fie variate, astfel încât să nu ai acelaşi meniu la fiecare masă. Şi să nu uităm de apă! Hidratarea este absolut necesară în timpul antrenamentului!”.

 

 

Pentru perioada imediat după antrenament, ea recomandă să consumăm legume verzi: varză, broccoli, spanac, fasole verde, care conţin carbohidraţi cu eliberare lentă, dar și carne alba, pentru proteine.

 

Comentarii Facebook