Halep & Co. au mari șanse să joace meciul cu Germania tot în sala Polivalentă: În proporție de 90%, ne vom întoarce la Cluj



Meciul de baraj din cadrul Fed Cup, dintre România și Germania, are mari șanse să se joace tot la Cluj, potrivit vicepreședintelui Federației Române de Tenis, Răzvan Itu.

Acesta a declarat, în cadrul unui interviu radio, că sunt 90% șanse ca barajul să se joace tot în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Din tot ce am vorbit, tot la Cluj se precconizează că vom rămâne. Tot în Sala Polivalentă. Este o perioadă în care urmează ceva turnee în interior pentru fetele noastre așa că nu este foarte bine să le scoatem afară, având în vedere și anotimpul mai răcoros. S-ar putea și ca în săptămâna respectivă să plouă și să alergăm după săli și nu cred că ne face bine”, a declarat vicepreședintele FRT, Răzvan Itu, la radiotimisoara.ro.

Anunțul oficial privind locația în care se va desfășura meciul cu Germania va fi făcut de către FRT, în cea de-a doua jumătate a săptămânii următoare.

Barajul dintre reprezentativa României și cea a Germaniei se va desfășura în perioada 16-17 aprilie, iar câștigătoarea ăși va păstra poziția în Grupa Mondială I.

Comentarii Facebook