Sambata 26 Octombrie

E oficial! Mamadou Thiam revine la „U” Cluj. Atacantul francez a semnat un nou contract cu „Șepcile roșii”


Mamadou Thiam, 29 de ani, a semnat un nou contract cu Universitatea Cluj. Atacantul francez revine în lotul „Șepcilor roșii” după un sezon petrecut în fotbalul arab.

„Mamadou Thiam a semnat cu ”U” și revine pe Cluj Arena pentru a scrie al doilea capitol al poveștii sale în alb și negru. Atacantul senegalez în vârstă de 29 de ani a marcat 11 goluri în tricoul Universității Cluj în sezonul 2022/2023, când a fost unul dintre cei mai buni jucători ofensivi din Superliga”, transmite FC Universitatea Cluj. 

În sezonul 2022/2023, Mamadou Thiam a fost unul dintre cei mai buni jucători ai „șepcilor roșii”. Thiam a înscris 11 goluri, a oferit un assist și a prins un transfer în Kuweit, la Al Arabi, echipă care l-a cumpărat cu 500.000 de euro.

În Kuweit, lui Thiam nu i-a mers la fel de bine. A jucat doar 4 meciuri de la transfer, a înscris două goluri și în iarnă a schimbat peisajul. Neluțu Sabău l-a dorit și în iarnă, doar că Thiam a fost cedat la Al-Jabalain, în Arabia Saudită, pentru 28.000 de euro.

Până acum, alb-negrii au fost activi pe piața transferurilor. Au realizat deja cinci mutări.

I-au mai adus pe Dorin Codrea (26 de ani, mijlocaș central, Concordia Chiajna), Ovidiu Popescu (30 de ani, mijlocaș central, FCSB), Vadim Rață (31 de ani, mijlocaș central, FC Voluntari), Iulian Cristea (29 de ani, stoper, Rapid) și Radu Boboc (25 de ani, fundaș dreapta, FC Voluntari).

Thiam nu ar fi singurul atacant pe care U Cluj vrea să-l aducă. Pe lângă o extremă aflată pe lista alb-negrilor. Ardelenii vor să transfere cel puțin două vârfuri până la startul sezonului. Și așteaptă un răspuns final și din partea Universității Craiova pentru transferul, fie și temporar, al lui Jovan Markovic, 23 de ani.

Comentarii Facebook