Adam Mokoka va continua alături de U-BT Cluj-Napoca: Francezul și-a prelungit contractul


Un jucător crucial pentru reușitele din sezonul precedent a decis să rămână la U-BT Cluj Napoca. Francezul Adam Mokoka și-a prelungit contractul cu campioana României la baschet.

"Mokoka s-a integrat rapid în lotul condus de Mihai Silvășan și a evoluat în 33 de meciuri din Liga Națională. Astfel, fundașul a strâns statistici de 10.0 puncte, 3.3 recuperări, 2.1 pase decisive și un indice al eficienței de 10.9. 

Francezul a fost un pion important și în BKT EuroCup, acolo unde a acumulat 19 partide, bifând statistici de 7.9 puncte, 2.7 recuperări, 2.1 pase decisive și 0.7 intercepții. Cel mai bun joc al său a fost împotriva celor de la Buducnost, când a totalizat 16 puncte, 3 pase decisive, 2 recuperări și o intercepție, cu un indice al eficienței de 18," au transmis reprezentanții echipei de baschet U-BT Cluj-Napoca.

Jucătorul originar din Paris care va împlini luna următoare 26 de ani a veni la echipa din Cluj-Napoca toamna trecută. Printre echipele pe la care a mai trecut se numără: BCM Gravelines-Dunkerque, Mega Bemax Belgrad, Chicago Bulls, Nanterre 92 sau Umana Reyer Veneția.


Comentarii Facebook