După România-Danemarca de pe Cluj Arena, Florin Prunea a dezvăluit SALARIUL lui Daum

 

România şi Danemarca au terminat la egalitate, 0-0, meciul jucat duminică seara, pe Cluj Arena.

 

România mai are șanse reduse de a se califica la turneul final din Rusia. Pentru a îndeplini acest scop, naționala noastră trebuie să câștige toate cele trei meciuri care urmează. Specialiștii cred că acest lucru este greu de realizat, ținând cont de faptul că în ultimele patru partide nu am înscris niciun gol. 

 

Florin Prunea, fost component al Generaţiei de Aur şi actual preşedinte al clubului Poli Iaşi, a spus cât câștigă selecţionerul Daum.

 

Continuăm în mizerie și mocirlă, cu șefi ai fotbalului românesc care câștigă sute de mii de euro, în timp ce fotbaliști de liga a 3-a au salarii de 800 de lei.

 

Ne-au lipsit Stancu și Andone. Keșeru și Chipciu au evoluat în poziții în care nu erau obișnuiți. Am avut ocazii întâmplătoare. De mult timp nu am văzut echipa națională a României dominată precum în ultimele 15 minute. Diferență destul de mare între cele două echipe, și de abordare, și tactic.

 

Nu era momentul să plătim un antrenor cu un milion de euro (50.000 de euro pe lună), ținând cont că fotbalul nostru e sărac și în moarte clinică”, a afirmat Florin Prunea la Dolce Sport.

Comentarii Facebook