Cum a EXPLICAT Christoph Daum egalul România - Danemarca. Ce spune despre șansele de calificare

 

Christoph Daum a explicat că România a jucat bine contra Danemarcei la Cluj și că echipa nu a ratat șansele de a prinde locul doi pentru a juca la Mondialul din Rusia. 

 

Am pregătit echipa cu gândul să câștigăm trei puncte. Am câștigat unul. Trebuie să spun că am fi avut nevoie de mai mult noroc. Toată lumea a fost motivată să câștigăm meciul, dar nu am putut să jucăm și în repriza a doua, la fel cum am făcut-o și în prima.

 

Concluzii: Dacă ne uităm la clasament, totul este posibil și trebuie să îi facem pe jucători să fie puternici. Dacă ne uităm la primele 60 de minute, nu este numai problema că nu am marcat, ci și mentalitatea că trebuie să jucăm până în minutul 90. Va trebui să îi facem pe jucători mai puternici, pentru ca la următorul meci să creadă că, deși acum pare că am pierdut calificarea, încă mai avem șanse.

 

Dacă ne uităm la clasament, vedem că o singură victorie poate schimba totul”, a spus Daum.

 

Întrebat cum va rezolva problema lipsei de goluri pentru România din ultimele 4 meciuri, Christoph Daum a spus că speră în ”revenirea lui Bogdan Stanciu și Andone. Avem atacanți foarte buni la echipă. Alex Chipociu a jucat foarte bine. Claudiu Keşeru a avut și el câteva ocazii. Trebuie să pregătim cu încredere următorul meci, pentru că totul este posibil”.

 

Bogdan Stancu nu a mai marcat de luni bune în Turcia, astfel că va fi greu de crezut că fostul stelist va putea face minuni.

Comentarii Facebook